torstai 23. marraskuuta 2017

Kankahia

Heippa vain mahdollinen lukijani. :3

Tänään ajattelin parin vahvahkon saunaoluen jälkeen turinoida laskuhumalani iloksi kuluneesta viikostani. Ehkäpä voisin alkaa toteuttaa tuota headerin lausetta niistä elämän pikku jutuista, vaikkapa viikottain.

Maanantaita olen pohtinut jo jonkin aikaa. En ole sisäistänyt perinteistä vihaa tuota viikkojärjestelmämme kulmakiveä kohtaan. Olenkin jo jonkin aikaa jakanut positiivisuutta, erityisesti alkuviikosta. Ehkäpä voisin alkaa välittää antoisia aatoksiani digitaalisestikin. Juu. Maanantai kuulostaa kivalta. Tehdään näin. ^_^

Kankaat ovat hallinneet kulunutta viikkoani. Radio on provosoinut aatoksia tuohon suuntaan erään Timon avulla. Hän väitti näet korvilleni radioaaltojen kautta, ettei yksin kannata nukkua, ainakaan pakkasella. Ikään kuin useamman kankaan alle käpertyminen olisi jotenkin kamalaa yksin. Ei muuten ole. Kotini on linnani, ja sen pyhin kammio on satakaksikymmentä senttiä leveä, kahdella petauspatjalla varustettu ja oiiiiikein pehmeä ja lämmin. Kyllä siellä yksinkin kelpaa, vaikka tarvitseekin useamman peiton.

Onpa huushollini kangasmäärä lisääntynytkin. Pienen budjetin kehon verhoilun ovat näinä aikoina mahdollistaneet UFFin n:n euron päivät (kun n lähestyy yhtä ylhäältä). Pikkujoulukauteen on hyvä varautua korein ja (melko) käyttämättömin kankain. Kyllä nyt kelpaa peilata olemusta, ja lompakkokin kiittää. Ah kun on kerran vauhtiin päässyt niin voisihan sitä vielä euron päivät katsastaa. Suositan sinullekin. Mukavia löytöjä odottaa joka nurkan takana, ja sitten pääset vielä ostoksillekin.

Kiitosta sinulle kun jaksat turinoitani. Yritän höpötellä säännöllisemmin. Törmäillään taas. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti